2021-09-10 966 瀏覽
呢間ʙᴀʀ環境氣氛都幾舒服 仲有內外用餐區 想豪放用餐可以揀戶外🤣 就唔驚嘈到隔離啦~.🔺ғʀᴇsʜ ᴏʏsᴛᴇʀ sᴇʟᴇᴄᴛɪᴏɴ“𝑇𝑤𝑜 𝑔𝑙𝑎𝑠𝑠𝑒𝑠 𝑜𝑓 𝑓𝑟𝑒𝑒 𝑤ℎ𝑖𝑡𝑒 𝑤𝑖𝑛𝑒 𝑓𝑜𝑟 𝑎𝑛𝑦 𝑠𝑖𝑥 𝑝𝑐𝑠 𝑜𝑟𝑑𝑒𝑟”我同朋友揀咗: 1️⃣sᴄᴏᴛᴛɪsʜ ᴄᴜᴍʙʀᴀᴇ ɴᴏ. 𝟸 蘇格蘭坎布雷蠔*𝟸 $𝟻𝟸/ᴘɪᴇᴄᴇ 肥美、爽脆、清甜😋 .2️⃣ғʀᴀɴᴄᴇ sᴘᴇᴄɪᴀʟᴇ ᴇᴜᴛʀᴏᴘᴇ ɴᴏ. 𝟸 法國法水蠔*𝟸 $𝟻𝟾/ᴘɪᴇᴄᴇ 鮮甜、爽脆 .3️⃣sᴘᴀɴɪsʜ ᴀʀᴏᴜsᴀ ɴᴏ. 𝟷 西班牙生蠔*𝟸 $𝟼𝟸/ᴘɪᴇᴄᴇ 鮮甜飽滿、有海水味 .以上𝟹款都唔錯 但婆婆我偏愛第𝟷款 ᴄᴘ值夠高💕 .而且送嘅白酒可以任揀 如果食夠一打生蠔,會送一支白酒🥳 .🔺ʙᴇᴇғ ᴡᴇʟʟɪɴɢᴛᴏɴ 威靈頓牛柳 $𝟸𝟾𝟾 牛柳𝟻成熟,夠晒香濃柔嫩 可惜金黃嘅酥皮唔夠酥脆🙈 好彩薯條鮮炸香脆補返😙 .真係開開心心又一餐🥰 ʜᴀᴘᴘʏ ᴄʜɪʟʟ🤘🏻
呢間ʙᴀʀ環境氣氛都幾舒服
仲有內外用餐區
想豪放用餐可以揀戶外🤣
就唔驚嘈到隔離啦~
🔺ғʀᴇsʜ ᴏʏsᴛᴇʀ sᴇʟᴇᴄᴛɪᴏɴ

以上𝟹款都唔錯
但婆婆我偏愛第𝟷款
ᴄᴘ值夠高💕
而且送嘅白酒可以任揀
如果食夠一打生蠔,會送一支白酒🥳

🔺ʙᴇᴇғ ᴡᴇʟʟɪɴɢᴛᴏɴ 威靈頓牛柳 $𝟸𝟾𝟾

牛柳𝟻成熟,夠晒香濃柔嫩