餐廳: 金公館 (康怡廣場北座)
資訊:

2024-01-20 1029 瀏覽
同公司同事食晚飯, 因為人多所以有訂位. 叫咗6人套餐7個人食, 雖然炒飯有D 油同鹹咗少少, 但係整體都幾好味, 而我地5男2女都食唔曬, 意外地晚飯幾好, 打算再encord尤其佢呢個6人北京鴨套餐價錢唔貴, 而北京鴨有4種醬料, 除咗平時食開嘅甜醬, 有桂花蜜, 配起上嚟原來幾好味. 我個人就鐘意用花蜜食. 同事就覺得皮唔夠肥, 有D 乾, 而我就唔想太肥, 真係因人而議個湯都好好味, 有同事就再加, 所以真唔係太差最好係無時限, 可能係平日啦
個湯都好好味, 有同事就再加, 所以真唔係太差

最好係無時限, 可能係平日啦
2024-01-09