2017-11-03 375 瀏覽
閨蜜約食飯, 佢揀咗太子呢間西餐廳 ,交通方便 ,出咗地鐵站行兩分鐘就到餐廳樓底好高,燈光昏黃 ,播住歌曲 ,入到去使人放鬆坐低侍應已經送上爆谷,好爽😎 打開木製嘅餐牌, 識發光㗎,set dinner前菜都有四樣?唔試唔得呀!精緻嘅前菜放喺木盤上面,有凱薩沙拉·香草手指脆多士, 意大利雜菜濃湯, 細細杯,唔使飲到飽曬食唔落嘢,湯味濃郁。 雞尾酒凍蝦 ,隻蝦夠爽喎。 一人一杯西瓜沙冰 ,夠冰凍閨蜜話想食羊鞍又想食鹹豬手, 突然間食肉獸上身,就曬妳法式羊鞍·肉桂蘋果烤新薯烤羊鞍好嫩好香, 糖心薯同紫薯切得細細粒先烤焗 ,還加添玉桂的香味,正 仲有多多配菜 ,粟米,西蘭花,沙律菜, 唔使怕齋食肉德國咸豬手· 酸椰菜·柚子芥末醬咸豬手份量十足,表皮脆卜卜, 裏面肉質仲好嫩,入味。表面加上柚子芥末醬焗成, 甜甜酸酸,幾特別。 大量酸椰菜,薯仔,大堆頭,大製作一人一杯凍檸水。喺呢度聽住音樂, 傾下心事, 時間過得好快, 各自要返返我哋嘅home sweet home啦😍

餐廳樓底好高,燈光昏黃 ,播住歌曲 ,入到去使人放鬆

爆谷

前菜

閨蜜話想食羊鞍又想食鹹豬手, 突然間食肉獸上身,就曬妳

法式羊鞍·肉桂蘋果烤新薯

仲有多多配菜 ,粟米,西蘭花,沙律菜, 唔使怕齋食肉

法式羊鞍· 肉桂蘋果烤新薯

德國咸豬手· 酸椰菜·柚子芥末醬

德國咸豬手·酸椰菜·柚子芥末醬

一人一杯凍檸水。

凍檸水

2017-10-30