餐廳: 捌壹壹 (奶路臣街)
資訊:

2022-08-21 167 瀏覽
❖捌壹壹❖ 📍旺角雖然天氣好熱,但冇嘢可以阻到我食火鍋架!火鍋真係我我每星期必食嘅嘢😍今次試呢間係喺旺角嘅川菜,每次都俾佢紫色嘅招牌吸引住今次終於入嚟食😛 ⋙重慶麻辣火鍋魚|雖然好想食酸菜魚但係最後都係揀咗麻辣火鍋魚😆好正啊👍🏻👍🏻❤️睇個顏色就知個湯底好濃麻辣調味啱啱好,條魚外皮係有炸過所以超級惹味,除此之外魚肉好厚一啲都唔乾👍🏻推薦大家嚟試吓呢個🥰⋙酸辣土豆絲|土豆絲通常都係我食川菜必點之一!酸酸辣辣好正😊而且上菜時熱辣辣,土豆絲好爽口,份量又多,鍾意食土豆絲嘅人唔好放過啦💕總括而言,呢度川菜好味,坐得舒服又喺鬧市中心,十分推介大家嚟呢度同親朋戚友聚餐🥰
❖捌壹壹❖ 📍旺角

重慶麻辣火鍋魚