2020-11-17 55 瀏覽
天氣開始轉涼,又係食雞煲既時候😌吞pot都出名好食,今日黎食個辣酒花螺雞煲(半隻)BB辣,超級好食!啲雞一上枱就已經熟,可以食得,酒味香濃,雞肉質地有少少諧🤧有啲失色。花螺好大隻😍鮮甜爽口又好入味,洋蔥炆得好淋好好味,雞煲份量都唔細,我地兩個人食完個雞煲都夠飽😌不過我地仲另外嗌左招牌芝士響鈴同珊瑚蚌。我地食哂雞肉同餸就叫店員加湯打邊爐,芝士響鈴果然係招牌菜,響鈴入面有好濃既芝士,多到有啲膩,加上響鈴比平時食既大舊,所以食完一舊已經好滿足,中意芝士既朋友一定好中意!🤤🤤🤤必試招牌菜!炸魚皮😈😈魚皮香脆可口,大大份!加埋湯底不得了😍珊瑚蚌都幾大份,一份大約有14片,不過建議大家淥耐啲,可以淥幾分鐘,咁會冇咁腥,口感爽口👍🏻
天氣開始轉涼,又係食雞煲既時候😌

炸魚皮😈😈魚皮香脆可口,大大份!加埋湯底不得了😍