2022-01-07 27 瀏覽
漁牧 𝗙𝗶𝘀𝗵𝗲𝗿 & 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗲𝗿 🥢依日係禁晚餐堂食嘅𝟮𝗻𝗱 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝗱𝗮𝘆🥲 成個聖誕食咗好多餐西餐,係時候食下啲中式野🤣🤣 近近地去左𝗺𝗲𝗴𝗮𝗯𝗼𝘅食。第一次去到𝗺𝗲𝗴𝗮𝗯𝗼𝘅嘅𝟭𝟯樓,通常去到戲院果層就唔會再上去🤣 第一次去漁牧,餐廳面積好大,座位好闊落坐得好舒服,私隱度都幾高。麻辣腎片 🌶- 腎片唔太辣,每一片都大大件,滷水味比較重,好入味。有大量青瓜墊底🤣青瓜拌海蜇 🥒- 海蜇十分爽口入味,大大條且有麻油香!魚湯浸時蔬 🥣🥬- 魚湯清甜,啲菜都好新鮮❗️份量都幾多☺️招牌奇香味雞煲 🐥🐥- 雖然賣相唔係太吸引,但係份量都幾多❗️每人有成十舊雞🤣 肉質都幾鮮嫩,不過就唔夠辣🥲 店員亦都冇問我哋辣度,可能已經調好咗🤣 不過個人鍾意辣啲過癮啲😛😛泰國椰青 & 梅子冰 🥥🧋- 兩款飲品都唔錯。我自己揀咗椰青,好耐冇飲過啦😍 勁鮮甜又大杯❣️飲到最後都仲有🤣🤣𝗢v𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹服務都幾好。菜式唔錯但係冇咩驚喜。見到旁邊有幾枱都叫烤魚,下次嚟試吓先☺️ 仲想試吓佢哋其他辣嘅菜式🌶🌶🌶 ••••••••••📍九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox13樓5號舖📍𝚂𝚑𝚘𝚙 𝟻, 𝟷𝟹/𝙵, 𝙴𝚗
漁牧 𝗙𝗶𝘀𝗵𝗲𝗿 & 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗲𝗿 🥢

麻辣腎片 🌶

青瓜拌海蜇 🥒
- 海蜇十分爽口入味,大大條且有麻油香!

魚湯浸時蔬 🥣🥬
- 魚湯清甜,啲菜都好新鮮❗️份量都幾多☺️

招牌奇香味雞煲 🐥🐥

泰國椰青 & 梅子冰 🥥🧋

📍九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox13樓5號舖
📍𝚂𝚑𝚘𝚙 𝟻, 𝟷𝟹/𝙵, 𝙴𝚗𝚝𝚎𝚛𝚙𝚛𝚒𝚜𝚎 𝚂𝚚𝚞𝚊𝚛𝚎 𝙵𝚒v𝚎, 𝙼𝚎𝚐𝚊𝚋𝚘𝚡, 𝟹𝟾 𝚆𝚊𝚗𝚐 𝙲𝚑𝚒𝚞 𝚁𝚘𝚊𝚍, 𝙺𝚘𝚠𝚕𝚘𝚘𝚗 𝙱𝚊𝚢