2024-03-26 41 瀏覽
餐廳主打四川烤魚、重慶手把串、特色手搖飲品,非常地道。餐廳空間好大,分咗上下兩層,成班friend嚟食烤魚絕對冇問題。適逢新春期間,餐廳每台都會送特色小龍蝦🦞,都有10幾隻,蝦肉實淨,辣辣地,醃得好入味😝仲有蝦條小食,雖然好多味精,但鹹鹹地越食越滋味。每張枱仲送咗一盒新春禮品,入邊係幾粒金莎朱古力,包裝幾特別,好有心思。烤魚有三款魚揀,清江魚、江團魚同海鱸魚,我哋揀咗江團魚,啖啖肉冇乜細骨就,魚肉好滑好嫩。湯底就揀咗剁椒味,聽個名覺得好特別,平時食烤魚都好少有呢款湯底,一於試試佢!湯底酸酸辣辣,好重椒味,酸辣味比例啱啱好,好惹味!我哋仲可以免費揀3種配菜,我哋揀咗娃娃菜、蓮藕、土豆片,份量都唔少,浸住個湯底食越食越滋味。另外叫咗其他火鍋配料,田雞份量好多,啖啖肉,一啲都唔韌。萵筍就好爽口。叫咗杯鴨喜香檸檬茶,同普通檸檬茶唔同,呢杯手搖飲品酸酸甜甜,用咗青檸去沖,好解渴。知魚知樂 📍大圍積信街1-15號瑞豐大樓地下B號舖

知魚知樂
📍大圍積信街1-15號瑞豐大樓地下B號舖