餐廳: Bamboo Thai (屯門市廣場1期)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-04-05 242 瀏覽
*/一直好想食火山排骨,好想知佢究竟有咩咁吸引🤩今日終於試到😂😂餐廳環境:營造左泰國既感覺🇹🇭啲櫈都好特別,Bamboo Thai 以木和竹作為餐廳裝飾主調,可以體驗泰國既自然氣息😚😚廚師以新派既手法,將傳統泰國菜式重新演繹,帶來不一樣既泰式滋味。而且餐廳好大,入面位置都好多,坐得幾舒服👍🏻👍🏻👍🏻食物方面:🍖沙嗲雞串燒同普通串燒有啲吾同,就咁食有少少甜甜地,幾岩小朋友👧🏻加上沙嗲醬,十分惹味👍🏻👍🏻🧄蒜香炒泰國椰菜苗勁香口勁好食,炒得岩岩好,大人食勁爽口,小朋友或者老人家食就會有啲硬,但蒜香味道勁夾👍🏻👍🏻👍🏻🦴火山排骨招牌菜點都要試下😎😎我哋叫左個小火山排骨,黎到份量多到嘩一聲😂😂三個人食都得😂😂勁濃冬蔭公味道,都好多肉,加上泰式香料,食落少少辣,酸酸甜甜咁,勁惹味😍😍😍堆成火山般的豬頸骨,食完都吾會覺得膩🤪🤪🤪🍚泰式火車頭和牛炒飯炒飯粒粒分明,又香口,而且加上青瓜🥒食落好清新,仲有和牛入口即融😌😌超級好食😋😋😋🥭芒果糯米飯本身食到好飽,但都一定要食翻個甜品🤪佢哋個份量岩岩好,仲有椰絲雪糕,撈埋一齊食吾會好膩👍🏻👍🏻👍🏻🥥新鮮椰青、泰式奶茶必飲椰青,夠多汁,仲有好多椰肉食😚😚😚泰式

餐廳環境:

食物方面:
🍖沙嗲雞串燒

🧄蒜香炒泰國椰菜苗

🦴火山排骨

🍚泰式火車頭和牛炒飯

🥭芒果糯米飯

🥥新鮮椰青、泰式奶茶
必飲椰青,夠多汁,仲有好多椰肉食😚😚😚泰式奶茶夠特別,好香茶味😎😎

Bamboo Thai (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3226號舖
  • 火山排骨