餐廳: Dazzling Cafe (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-10-19 256 瀏覽
要排隊既cafe 你排隊唔係拎飛🤦🏻‍♀️ 好才係the one 有冷氣所以都還好Waiter唔識聽英文直接講普通話會快小小.1️⃣明太子意大利麵HKD$98意粉彈牙 明太子勁多勁濃好creamy 會有少少辣味係一食會上癮.2️⃣綿綿珍珠奶茶鬆餅(加左麻糬)HKD 88+15奶茶味唔算好重 但都叫幾特別既不過加麻糬其實同本身無咩分別無煙韌都無圖拉出黎個下可以唔洗加 但又係唔夠熱.3️⃣熔岩焦糖蜜糖吐司HKD$93唔夠熱 吐司都幾鬆脆 本身有加蜜糖去焗 所以唔中意太甜可以唔落蜜糖雪糕都唔錯 但焦糖有小小多.每人都要叫一杯飲品 但我無影到相😂水果茶同蜜桃柚香冰茶都唔錯但會有小小太甜薄荷蜜糖蘋果茶同草莓沙冰都唔太好D味太濃好假
要排隊既cafe
你排隊唔係拎飛🤦🏻‍♀️