2023-03-27 135 瀏覽
今日同屋企人慶祝生日,搵左呢度,果然無令人失望,環境拎滿分6點半入座,天未黑晒,仲睇到少少海景,早知book晏晝啦!藍天海景一定更靚!四周都有心心佈置,好適合做情侶拍拖/追女仔嘅餐廳夜晚有套餐,我地決定散叫餐包係送嘅凱薩沙律配煙三文魚三文魚份量超級多,無十塊都有八塊,生菜上面有唔少麵包、芝士同煙肉脆脆,生菜新鮮爽脆,醬又夠多!煎帶子配蘑菇汁原本心諗,唔係呀嘛,$188一碟你俾得2粒帶子俾我?不過食落係刺身帶子,咁又即刻覺得都ok,帶子都幾大粒,外面煎至金黃焦香,內裡微暖,仍然係半熟嘅刺身狀態香煎銀鱈魚伴忌廉汁銀鱈魚嘅火喉剛剛好,肉質嫩滑,外皮燒得香脆!配上薯蓉雜菜龍蝦配龍蝦汁扁意粉扁意粉煮得剛剛好,唔會過腍,掛汁,蝦味濃,龍蝦亦十分彈牙總括黎講,食物質素ok,環境ok,上菜速度合理,食完一樣先上一樣,值得一試!
今日同屋企人慶祝生日,搵左呢度,果然無令人失望,環境拎滿分

夜晚有套餐,我地決定散叫

餐包係送嘅

凱薩沙律配煙三文魚

煎帶子配蘑菇汁

香煎銀鱈魚伴忌廉汁
銀鱈魚嘅火喉剛剛好,肉質嫩滑,外皮燒得香脆!配上薯蓉雜菜

龍蝦配龍蝦汁扁意粉
扁意粉煮得剛剛好,唔會過腍,掛汁,蝦味濃,龍蝦亦十分彈牙