酒吧解封當然要同朋友去chill下啦🥳🥳但單叫野飲又好dry,其實自己都幾鐘意係酒吧叫野食,多數質素都唔錯,見channel 3呢間門口女仔有禮貌介紹得嚟又唔係食chur爛chur個種所以就決定咗試下~去到裡面發現原來酒吧贏過唔少調酒獎項,一陣一定要叫返幾杯試下~芒果蟹肉沙律賣相好精繳,一層層疊出嚟嘅圓柱,口感清新面且底層蟹肉多,食落都真係啖啖肉白酒忌廉煮青口方面雖然聽落好似好多餐廳都有嘅菜式,但係青口數量多之餘亦都十分入味,唔係普通面層淋汁就算,相當惹味得嚟又唔會太膩,好評!餐前小食墨西哥脆片加酸忌廉真係好正,食極停唔到口😛😛😛😛而且都只係俾一次價公就會係咁firm,相當抵叫左杯Singapore sling,酒味幾濃不過真係好靚,個人覺得味道都唔錯~整體嚟講野食同酒嘅質素都好好,雖然價錢唔算太平但都值得再去~
芒果蟹肉沙津
白酒忌廉青口