2020-09-18 315 瀏覽
昨日(17/9) 去油麻地、旺角一帶逛下,友人介紹咗呢間文青cafe。它坐落於一個唔起眼嘅角落處,我哋大約11:30am 前到達,裏面只有一個客人,坐喺吧枱位上,而我哋就選咗一個角落位。每位客人需自行走到門口嘅收費處,選單、付費, 然後店員就會奉到你餐桌上。食物方面,選擇唔算多,但都算精緻。我哋選咗,龍蝦湯牛油果大蝦稻庭烏冬 + all day breakfast,兩個都配Latte。味道方面,龍蝦湯牛油果大蝦稻庭烏冬,好味!😋湯濃而香,大蝦雖然係雪蝦,但有醃製過。龍蝦湯配牛油果另一口味。而all day breakfast 就冇驚喜,中規中矩!而價錢方面,不是平,飲品另選的。在鬧市中,有此隱蔽小店,都值得一試。

食物方面,選擇唔算多,但都算精緻。

而價錢方面,不是平,飲品另選的。

在鬧市中,有此隱蔽小店,都值得一試。

2020-09-17
  • 龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬