2020-10-26 2117 瀏覽
呢日重陽節,要登高避瘟疫 (即係武漢肺炎), 行hea山之前, 食個靚早餐先~ 今次行山頂, 呢間幸福單品都好近個起點, 一於揀呢間~~~ 以前上山頂會經hku上, 不過而家封咗(但係唔明點解d大媽可以入到去拆連儂牆, 係咪揸大陸passport先俾入??), 唯有行第二條路上去啦~呢間咖啡小店, 之前都係食tea時間上去, 今次係第一次食早餐~ 小店細細, 俾你好溫暖嘅感覺, 又唔會有人催你落單,埋單, 不過會默默咁幫你加水, 可以行山之前食個悠閒嘅早餐. 我地要行山, 所以叫咗兩份三文治, 真係好飽.我地叫咗個超。幸福三文治, 入面有餐肉,芝士,炒蛋,青瓜,火腿,海苔, 真係治如其名, 食落有種幸福嘅感覺,乜都有d, 好滿足~~ 佢嘅三文治真係唔駛飛邊, 條邊都好好食. 我地仲叫咗清新三文治, 入面有牛油果,青瓜, 蕃茄, 一咬落去真係好清新, 好好味呀!!!我杯柚子蜜都好大杯, 好好飲~ friend就飲ginger cappuccino, 好香嘅薑味,食飽好滿足, 可以去行山喇~
~~~
), 唯有行第二條路上去啦~

. 我地要行山, 所以叫咗兩份三文治, 真係好飽

ginger cappuccino
柚子蜜
2020-10-25
$90 (早餐)
ginger cappuccino
柚子蜜