2018-05-13 73 瀏覽
呢間餐廳既門面俾我一種好似森林中的小屋既童話感覺😆裡面既環境就充滿著舒適悠閒既氣氛。桌上同椅上有好多可愛公仔擺設,是有童心既設計。食物方面都唔錯。呢個沙律好清新,d海草好新鮮好脆口,d洋蔥就好甜。佢既味道真係好淡,鍾意濃味既朋友未必鍾意,但我覺得唔錯,係一個有營健康既選擇。魷魚炸得好脆,配他他醬食,好味😋登登登,我地係專登為左呢個鰻魚飯黎呢間餐廳的。鰻魚真係好大,而且肉質好滑好嫩,d醬汁又甜甜地,配個軟硬適中既炒飯,一個字,正呀呢個鍋既湯底好好味,有d似係甜豉油湯底咁,d牛肉幾滑,其他蔬菜菇類配料都唔錯。如果有得加個烏冬面底就prefect啦😆,可惜無😂飲品方面就一般啦,下次未必點了,因為佢提供既玄米茶都唔錯。餐廳內仲有個賣特色產品既角落,都幾靚幾特別。餐廳職員服務都唔錯,有耐心,食物會等我地食完一碟,再上另一碟。當晚有唔少都是父母帶著小朋友來用餐,其實都岩,呢間餐廳無論係食物同環境都好適合小朋友😊
呢間餐廳既門面俾我一種好似森林中的小屋既童話感覺😆

裡面既環境就充滿著舒適悠閒既氣氛。

桌上同椅上有好多可愛公仔擺設,是有童心既設計。

食物方面都唔錯。
日本鮮海草沙律

日式他他醬吉列魷魚

魷魚炸得好脆,配他他醬食,好味😋

原條蒲燒鰻魚炒飯

神戶野菜牛肉鍋

青蘋果梳打

飲品方面就一般啦,下次未必點了,因為佢提供既玄米茶都唔錯。

餐廳內仲有個賣特色產品既角落,都幾靚幾特別。

原條蒲燒鰻魚炒飯