2024-02-14 415 瀏覽
尖沙咀近厚福街嗰邊原來有一間以🦕恐龍為主題嘅親子餐廳😍😍 店內有多款🚂🧸玩具、board game 、圖書 成間店舖都佈置咗好多恐龍公仔嘅裝飾,好得意呀😍帶住小朋友當然唔少得有佢哋最鍾意嘅兒童餐啦🤭🤭佢哋連餐具都係恐龍造型嫁🦕🦕✨恐龍仔仔兒童餐有意粉、炸雞粒、薯條、水果、蛋糕、雜果賓治 同 一份玩具我哋就另外叫咗一份Set Dinner 有✨餐湯 - 粟米忌廉蘑菇湯✨西班牙火腿蕎麥麵沙律 - 都幾大碟🤭配搭黑醋汁,酸酸地夠開胃✨黑松露牛油果pizza - 係我最鍾意嘅脆薄餅底😍😍 滿滿嘅芝士配搭牛油果同黑松露醬,健康得嚟,又香又好味👍🏻👍🏻✨吉列炸蝦配鹽酥雞粒 - 即炸熱辣辣夠香脆✨DnoRibs 恐龍牛肋扒 - 肉質夠嫩👍🏻 唔會煎到乾爭爭而且切好晒一件件,食起嚟更方便👍🏻👍🏻旁邊仲配搭佐兩款醬汁蜜糖芥末醬 / 黑椒汁 ✨ Tiramisu 蛋糕 - 帶有淡淡嘅咖啡香味又唔會太甜✨杏仁牛角窩夫雪糕 - 熱辣辣嘅牛角包窩夫🧇 酥脆得嚟仲好香牛油味配搭雪糕同杏仁一齊食口感更豐富😍😍臨走嘅時候仲有得喺門口位置夾公仔/扭蛋,食下野玩下玩具🤭唔經唔覺原來都玩咗差唔多三個鐘啦😆
尖沙咀近厚福街嗰邊
原來有一間以
🦕恐龍為主題嘅親子餐廳😍😍

✨恐龍仔仔兒童餐
有意粉、炸雞粒、薯條、水果、
蛋糕、雜果賓治 同 一份玩具

我哋就另外叫咗一份Set Dinner 有
✨餐湯 - 粟米忌廉蘑菇湯