2024-04-09 101 瀏覽
前幾日睇到個frd去食醬油蟹, 為左解個醬油蟹心癮, 男朋友就帶左我去食啦🥺平日既lunch time都幾多人, 我地去到已經無位要坐出面, 有d熱但係問每侍應可唔可以有位轉返入面. 佢話依家無呀, 我: 我知呀, 如果有. 佢應承左但後尾有既時候, 又比左其他人入去(雖然我地已經就食完)... 服務真係好一般般...醬油蟹🦀價錢係香港黎講都算幾平, 唔洗200有埋紫菜飯. 黎到既時候, 肉仲有d結冰未溶哂雪, 不過醃得夠味. 蟹膏雖然唔算多, 但都好香, 撈飯好好味呀! 撈撈下已經食哂個飯haha海鮮豆腐辣湯+星星炸雞🫕🍗男朋友就叫左個lunch set, 超大份足料. 海鮮豆腐辣湯好好味, 辣得黎又有海鮮既鮮味, 豆腐都吸哂鮮味. 星星炸雞就不錯啦, 無咩特別~🥢總結: 食物味道都唔錯, 性價比算高. 但服務態度同上菜速度就可以改善下.

醬油蟹🦀

海鮮豆腐辣湯+星星炸雞🫕🍗