2023-12-02 1959 瀏覽
好耐冇去食buffet 😋上星期拉埋爸爸一家三口👨‍👩‍👧去左灣仔食🤭我哋揀左Novotel Century 香港諾富特世紀酒店嘅Le Cafe💕呢度空間夠濶落👍🏻除左卡位☺️仲設有圓枱🙌🏻好啱一家大細嚟聚餐☺️我哋揀嘅係▶️東瀛の味自助晚餐🫶🏻💖Le Cafe 提供多元化食物😋凍海鮮區🦀🦐刺身區🍣熟食區🍜麵包區🍞甜品區🍮自助飲品區等☕️有小朋友至愛朱古力噴泉🍫自助夾糖區🍬仲有雪糕🍦😋海鮮區選擇唔算特別多👉🏻冰鎮鱈場蟹腳🦀藍青口💦即開生蠔🦪翡翠螺🐚等冰鎮鱈場蟹腳好鮮甜😍啖啖肉👅即開生蠔唔算大隻😌但勝左新鮮👍🏻即叫即開✅😋刺身區有三文魚🍣紅蝦刺身🦐北寄貝🐚北海道帆立貝🇯🇵八爪魚🐙吞拿魚🍣款款都好鮮甜🤤😋熟食區款式都好多😉燒牛肉🥩蒸魚🐠有串燒🍢天婦羅🍤大阪燒🌮茶碗蒸♨️豆腐魚湯🍲即煮拉麵🍜港式粉麵等🥘😋甜品區係我哋最期待🥰除咗有朱古力噴泉⛲️🍫任夾糖果🍬movenpick雪糕任食🍦新鮮水果盤🍓🍊🍌媽媽至愛有竹炭雪芳蛋糕◼️日式和菓子🍡麵包布丁🍞朱古力撻🍫藍莓芝士蛋糕🍰抹茶流心撻🍵仲有是日精選糖水🍨真係捧住個肚走😆🫢😋自助區有提供熱飲♨️果汁🧃咖啡☕️茶🍃
好耐冇去食buffet 😋
上星期拉埋爸爸一家三口👨‍👩‍👧去左灣仔食🤭