2023-12-26 495 瀏覽
聖誕節同屋企人食中餐先唔會俾人呃😂因為都係住東九龍嘅關係,知道呢度開咗間新嘅酒樓就帶屋企人嚟試吓😃喺尖沙咀過去一落車上4樓就到,酒樓空間好大,仲要分開兩個唔同位置,好光猛好闊落。我哋六個人坐咗張圓枱,個姐姐仲俾我哋揀位添,一坐低有好多個餐牌可以選擇,都真係有啲選擇困難症,因為好似所有嘢都好好食😂 諗咗一陣之後有個部長就過嚟介紹一個六人餐好抵食,1688,6人餐,因為平時自己食開酒樓,啲餐都覺得好求其,所以有少少無信心,但係因為我屋企人都比較肚餓,所以就決定相信個部長😂 好快就嚟第一度送乳豬仔,勁大,個皮好脆,食落去唔係淨係得肥膏有乳豬肉,跟住之後就有龍蝦伊麵,唔同出邊啲酒樓啲龍蝦好入味,伊麵個汁都真心好食!然之後就有大班兩味,炒蚌,花膠海皇翅,鮑魚冬菇,燒雞,炒飯,仲有糕點!每個人280包埋加一茶芥,真心抵食啲嘢仲真係有質素!
聖誕節同屋企人食中餐先唔會俾人呃😂
每個人280包埋加一茶芥,真心抵食啲嘢仲真係有質素!
2023-12-26