2018-10-08 320 瀏覽
熱豆漿:味道不錯,飲到黃豆味,而且味道偏淡,飲完唔會口渴。同埋都好大碗,基本上每次黎食,我有半杯都要外賣拎走。粢飯:好推薦依到既粢飯,因為唔太鐘意食肉鬆既關係,好多時都唔太想食粢飯。但依到既粢飯,因為係即叫即包,所以可以隨意加減配料。今次我走肉鬆,但無影響到粢飯既味道,飯同配料既比例係一半一半,所以每一啖除左食到飯之外,都可以食到配料。入面既榨茶食落爽口而且無渣。油炸鬼就非常香脆。唯一既缺點就整體唔夠實,建議食之前,可以用力禁一禁實佢先。環境:由於都係細鋪,所以環境都接幾逼。同埋如果一個人黎食既話,有時食食下,店員都會叫你搬去拎一張枱坐。不過我覺得可以接受既,因為店員都比較有禮貌,
熱豆漿:
粢飯: