2024-04-11 134 瀏覽
呢間餐廳一直都想推薦俾大家🥰係我中學大學嘅回憶🤤中學嘅時候晏晝已經成日買嚟食~佢咁多年都係keep住好食又抵😋每一隻口味都各有特色🥳🥳香辣煙肉蘑菇芝士牛堡牛肉漢堡肉質鮮嫩多汁,帶返一種濃厚嘅牛肉香氣😍加埋香辣煙肉,帶返一種煙燻嘅味道,令味道更加豐富😎蘑菇同芝士嘅組合,帶返一種濃郁嘅蘑菇香氣同芝士嘅濃郁口感😝整體嚟講,呢個牛堡係滿口肉香同煙肉嘅獨特風味,再加上蘑菇同芝士嘅香濃,真係一個令人垂涎欲滴嘅美食享受🤪BBQ菠蘿雞扒堡BBQ菠蘿雞扒堡嘅味道真係好開胃😎 尖沙咀店限定嘅原塊大雞扒加上新鮮嘅超厚菠蘿片,美味與清爽完美結合🤪香氣同焦糖化嘅外皮,雞肉香嫩多汁😚加埋BBQ醬,帶返一種甜辣嘅味道,令味道更加豐富😋菠蘿片嘅加入,帶返一種清新嘅甜味同酸味,同時與雞肉嘅香味相互襯托😝薯條炸到金黃酥脆,有一種脆口嘅口感。咬落去,裡面嘅馬鈴薯質地綿密😚帶返一種濃郁嘅香脆味道😎薯條本身唔算太鹹,搭配蕃茄醬增加一啲層次同味道😎外酥內軟,香脆可口😚總括而言,呢間餐廳環境都非常好😎仲有個洗手機俾大家食完漢堡包用~非常貼心🥹下次一定會再嚟!

香辣煙肉蘑菇芝士牛堡

BBQ菠蘿雞扒堡