2024-03-11 35 瀏覽
(每份主食可升級定食 +$30)個人覺得定食好掋食🌟 有我鍾意飲嘅味噌湯(仲要係足料嗰隻),仲有好好味嘅關東煮 同沙律菜~🥗西京燒比目魚 💰$92魚柳肉質爽滑 一啲都唔腥👍🏼第一眼望到嘅時候 心諗點解煎到燶晒 後來發現原來呢個都係一個技術,煎到魚皮焦脆 但係入邊嘅肉依然係多汁唔乾身 好好味😋蔥燒牛舌 💰$78俾佢嘅份量吸引到haha,一上枱見到大大碟牛舌 超正😝熟度啱啱好 食落唔會覺得好韌,亦都冇臊味 口感一流☺️ 配埋檸檬汁同蔥花一齊食 非常夾~特別想講吓🗣️+ $10 珍珠米可以轉貓飯科普一下🤭💡[把柴魚片 紫菜撒在飯上的,就是貓飯]比起白飯 一定係有味嘅貓飯好食啲㗎啦~ 因為覺得特別 所以值得一試☺️酥炸生蠔 💰$48 (2件)炸得金黃色,平時喺日本放題食到嘅質素 冇乜特別~過下口癮嘅話 可以order來淺嘗一下😝厚燒玉子 💰$36 (4件)✨個人很推薦~因為自己一直喺屋企都整唔到好食嘅玉子🤣今日食過覺得好回味,蛋味重 好creamy 食落有層次🫶🏻
(每份主食可升級定食 +$30)

西京燒比目魚 💰$92

蔥燒牛舌 💰$78

特別想講吓🗣️
+ $10 珍珠米可以轉貓飯

酥炸生蠔 💰$48 (2件)

厚燒玉子 💰$36 (4件)
✨個人很推薦~