Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2023-10-09 2143 瀏覽
一行6人為同行小朋友慶生,食物有驚喜!冷盤海鮮之中,長腳蟹非常鮮味!一定要食!其次係小龍蝦同龍蝦鉗,龍蝦鉗口感有少少鞋同實,但都鮮甜。刺身方面三文魚同八爪魚都好鮮甜。熟食方面個人最鍾意豬腳,炆得好淋好入味,濃濃骨膠原。其他都唔錯,款式都好多選擇。甜品方面簡直不得了,款式多之餘仲味道都好好,淨係個榴槤蛋糕已經值回票價!濃濃既榴槤味同榴槤肉,口感味覺都滿足晒!真係一試難忘!惟一缺點係啲螺有沙,中湯麻麻地,不過周打湯就有驚喜,好味!今次我地食得好開心好滿意,下次一定會再幫襯!

惟一缺點係啲螺有沙,中湯麻麻地,不過周打湯就有驚喜,好味!

今次我地食得好開心好滿意,下次一定會再幫襯!
2023-10-09
生日