呢間性價比高既觀塘工廈泰國餐廳想食好耐😍之前打黎book位話full晒 仲同我講walkin都未必有位😳今次朋友同我慶祝生日 知我中意食泰國野一齊黎食😛平日夜晚去到都full左大半 walkin都應該得既 但最好就book定位😆🍖沙嗲豬肉/雞肉串燒 $72醬汁好香濃厚身 覺得雞肉比豬肉好食👻豬肉係偏瘦同鞋身 如果肥少少就好😜🥘黃咖喱牛腩 $98咖喱係稀身type 但味道仍然香濃😍有椰香味唔太辣 連唔食辣既 @fuudjai 都食到lamlam俐😋牛腩勁淋身一咬就散 牛香味又重🤤🥠烤薄餅 $48食咖哩一定要叫佢🤣好特別既形狀 一舊舊好似枕頭咁🤤好酥脆 牛油味都重💫🍝大蝦炒金邊粉 $98Umm一致覺得呢個比較普通 配料唔多 覺得比較甜同過濕🙈有幾隻大蝦係側邊~🥭椰汁芒果糯米飯 $52Hehe好surprise😍朋友話佢打左幾次電話叫佢寫字加蠟燭🕯️🤣so sweet! 芒果夠甜🤩個椰醬好傑身😂但糯米飯好濕 有少少一pat糊仔咁 口感都唔太煙韌🥺
沙嗲串燒
🍖沙嗲豬肉/雞肉串燒 $72