2022-10-25 242 瀏覽
📍 The Vigor (水渠道) (太子)太子水渠道30-32A號地下2號舖今日去買d野食去party room食,呢間外賣睇落唔錯,同埋唔貴所以就選擇左呢一間外賣😆👀個menu好多選擇,選擇困難症嘅我🤣睇到全部都好想食,但可惜我唔係黑洞,所以食唔到咁多😂所以就揀幾樣算🤣👅龍蝦湯🦞,真係估唔到咁性價比高,因為龍蝦湯先26蚊,但係勁大碗,真係成個外賣碗full咁滯🤣好正,飲落都幾好飲,入面仲有龍蝦肉😆👅仲有炸物,我好鍾意食炸花枝丸,真係好好食🤤仲有芝士年糕,外脆內軟,入面全部係芝士同糯米,有d煙煙韌韌,好好食呢😋🀄️總括而言,其實都好多好食,仲要d野都大份,食唔曬可以食多餐🤣好抵😆野食都好食,值得推薦推薦指數❤️❤️❤️❤️❤️
📍 The Vigor (水渠道) (太子)
太子水渠道30-32A號地下2號舖

推薦指數❤️❤️❤️❤️❤️