今日放工後嚟到哩間燒肉餐廳。餐廳內有大量卡位,門口位置有四張大圓枱,燒爐上面亦有抽氣系統。餐牌~前菜有五款,包括泡菜、芽菜、菠菜、甜酸蘿蔔及醃辣蘿蔔,全部前菜都可以再添,仲提供我最愛既芝士粟米同泡菜爐邊蛋,都係可以無限添加💕🔥嚐味情濟州套餐 $850🔸和牛牛五花 🔸安格斯牛外裙肉 🔸牛胸肉和牛牛五花肉質細嫩,帶有油香;安格斯牛外裙肉肉質會結實一啲,但唔會韌,係有咬口嗰種;牛胸肉加上甜甜嘅醬汁,非常好食👍🏻🔸一級五花肉 🔸濟州黑毛豬梅花肉 🔸一口鱈魚肉 🔸蘋果梨汁雞肉 一級五花肉一定要燒到焦香,脆脆地咁樣最好食;濟州黑毛豬梅花肉脂肪分布平均,充滿油香;一口鱈魚肉肉質細緻;蘋果梨汁雞肉嫩滑有肉汁。🔸黑米冷麵 燒肉加冷麵真係絕配❣️微酸嘅冷麵非常開胃,而且正好可以解油膩感,食完之後可以再食多兩嚿肉🤣🍹柑橘梳打 $32 🍹梅子青檸梳打 $32兩款飲品味道清新,特別推薦柑橘梳打,會飲到絲絲柑橘果肉,用嚟解膩一流~

餐牌~

🔥嚐味情濟州套餐 $850