呢間餐廳真係一次過滿足你三樣嘢嘅放題刺身、火鍋同炸物,吸引力真係無敵高!頭先上嚟嘅係一份刺身拼盤,種類多到爆。有三文魚、海膽、北極貝、生蠔等等,特別想讚賞下呢度嘅生蠔,真係新鮮又甜口,好滿足!仲有甜蝦、希鯪魚等等,近十幾款,全部都好新鮮好肥美,真係食到好滿足。放題刺身,真係開心到爆!除咗刺身,呢度仲有好多款式嘅壽司可以揀,好似花之戀咁好睇好好食。再來就係火鍋,剛開始我諗住專注刺身嘅餐廳火鍋料會少啲,但我錯咗。想食嘅肥牛、蔬菜、牛百葉等火鍋料全部都有,飽到要扶牆行。唔止咁,呢度仲有好多款式嘅炸物、燒物同炸雞等等,真係多得驚人,仲好驚佢地唔虧本咩?最令人嘆為觀止嘅係,竟然仲可以無限任食小龍蝦!款式咁多,真係好難相信。最後,仲有無限任食嘅雪糕同甜品,你可以一邊食美食,一邊享受甜品嘅美味。旺角神戶屋日韓放題係一個超吸引嘅餐廳。不論係刺身、火鍋、炸物定係甜品,款式真係好多好豐富。真心推薦你黎試試呢間旺角神戶屋放題,絕對唔會失望!香港嘅食家、探店達人同埋旺角嘅食客,記住唔好錯過呢個放題刺身火鍋嘅體驗啊!
呢間餐廳真係一次過滿足你三樣嘢嘅放題刺身火鍋同炸物,吸引力真係無敵高!頭先上嚟嘅係一份刺身拼盤,種類多到爆。有三文魚、海膽、北極貝、生蠔等等,特別想讚賞下呢度嘅生蠔,真係新鮮又甜口,好滿足!仲有甜蝦、希鯪魚等等,近十幾款,全部都好新鮮好肥美,真係食到好滿足。放題刺身,真係開心到爆!

旺角神戶屋日韓放題係一個超吸引嘅餐廳。不論係刺身火鍋、炸物定係甜品,款式真係好多好豐富。真心推薦你黎試試呢間旺角神戶屋放題,絕對唔會失望!香港嘅食家、探店達人同埋旺角嘅食客,記住唔好錯過呢個放題刺身火鍋嘅體驗啊!