2023-09-14 426 瀏覽
又返到屯門搵食😋住屯門嘅朋友講開印度菜,就一定諗起屯門咖喱屋但其實附近都有一間好地道正宗嘅印度地中海餐廳餐廳員工都喺印度人,個個都好有禮貌,服務好周到,仲要唔收加一! 點餐後送上餐湯同見蒜蓉包唔好以為免費就好求其蘑菇忌廉湯🥣 蘑菇味好出,唔算好濃,所以唔會太Heavy 蒜蓉包烘得好脆 好味烤雞串燒 🍗 穿燒烤特色中,唔會太乾太柴 香料配合得好好 另外配上兩個醬汁 一個類似沙律醬一個類似青醬咁,各有風味!香草馬鈴薯燴椰菜花配烤餅 🍛 🫓 咖喱好惹味,少少辣,亦都幾creamy烤餅熱辣辣送上,dip落咖喱吸收,食到停唔到口🤤鷹嘴豆Kebab🥙雖然係一個蔬菜kebab,但用鷹嘴豆整成一個餅,口感好似肉餅,成個Kebab層次好豐富,完全唔會覺得好單調! 大家想食得健康啲都可以一試! 小總結🦁好地道嘅印度餐廳,餐廳裝修簡潔乾淨,呢間小店服務好食物質素亦都唔錯,值得多啲人關注!!大家去開屯門,不妨試吓!😘

又返到屯門搵食😋
住屯門嘅朋友講開印度菜,就一定諗起屯門咖喱屋
但其實附近都有一間好地道正宗嘅印度地中海餐廳

點餐後送上餐湯同見蒜蓉包
唔好以為免費就好求其
蘑菇忌廉湯🥣

烤雞串燒 🍗

香草馬鈴薯燴椰菜花配烤餅 🍛 🫓
咖喱好惹味,少少辣,亦都幾creamy
烤餅熱辣辣送上,dip落咖喱吸收,食到停唔到口🤤

鷹嘴豆Kebab🥙

小總結🦁