2023-06-17 695 瀏覽
上星期有日好曬好焗唔想出街食~喺外賣平台見到呢間未試過但評分有4.6分貌似不錯就叫咗嚟試吓啦…我哋分別叫咗-足三塊芝士流心雞肉餅煲仔飯、-指天椒醬肉餅煲仔飯、-滑雞臘腸煲仔飯、-原木花菇滑雞煲仔飯我食雞肉餅真係有流心芝士!好驚喜,同埋塊雞肉餅都好滑一啲都唔鞋。同事嘅評語:指天椒醬好辣好惹味 豬肉餅好彈牙juicy 愛辣嘅同事已經話下次要encore, 食滑雞臘腸同花菇滑雞嘅同事一致認同滑雞係好滑、間店話係用‘去骨雞上髀肉’ 又真係冇呃人喎 啖啖肉!同事仲好欣賞臘腸係本地製造 特別好味咁話同事都有俾粒花菇我試吓 好香勁厚肉 份量方面 女仔嚟講會飽到上心口 不過好味到忍唔住食哂 男仔可能就岩岩好 嗰日飽到晏晝冇偷食零食另一驚喜就係用呢隻錫兜都會有咁多脆卜卜嘅飯焦!口感幾豐富!嘢飲方面都好多嘢揀~ 椰青水夠清新 我自己就叫咗紅莓汁🥤酸酸甜甜超解膩 ,但同事話食煲仔飯要配可樂先夠爽喎最後總結食完係會有啲上癮因為太多選擇 揀嗰陣超掙扎 又會想試吓其他 所以同事已經係咁話每星期要食最少一次 煩少一日揀邊間餐廳喎
上星期有日好曬好焗

我哋分別叫咗
-足三塊芝士流心雞肉餅煲仔飯、
-指天椒醬肉餅煲仔飯、
-滑雞臘腸煲仔飯、
-原木花菇滑雞煲仔飯

同事嘅評語:指天椒醬好辣好惹味
豬肉餅好彈牙juicy
愛辣嘅同事已經話下次要encore,
同事仲好欣賞臘腸係本地製造 特別好味咁話

同事都有俾粒花菇我試吓 好香勁厚肉

另一驚喜就係用呢隻錫兜都會有咁多脆卜卜嘅飯焦!口感幾豐富!
最後總結食完係會有啲上癮

外賣送餐