今日嚟MegaBox 行街🛍行到肚餓見到呢到開咗Mee…Lemongrass😻上次係馬鞍山食過好好食,今日一於再去食😋餐廳位於11樓,一出𨋢就見到勁易搵😻上次食過呢個小食拼盤勁好食又可以做善事,今次當然要再叫啦😋拼盤種類共有五種😍分別有無骨鳳爪、串燒、春卷、蝦餅、雞翼😋無骨鳳爪酸甜適中食到好開胃😋春卷炸到甘香鬆脆,入面仲超級多餡料😻🦐蝦餅非常彈牙,非常鮮味👍🏻雞翼炸到香脆可口,入面仲超級Juice🤤串燒一串係牛肉🐮一串係雞肉🐔2款串燒醃得好入味,配埋沙嗲醬食非常惹味😋我哋仲叫咗大蝦炒金邊粉,金邊粉份量超級大碟,仲有2隻大蝦🦐金邊粉炒得好乾身,配菜都好多,非常好食😋另外我哋仲叫咗龍蝦喇沙,超級抵食大大隻龍蝦嘅莎莎都係88蚊碗,喇沙入面有兩種粉面😍分別係幼身米粉和油麵👍🏻十分正宗👍🏻湯底非常濃味,仲有雞蛋,豆卜,芽菜等配菜,真心推介比大家👍🏻🦞龍蝦勁大隻仲勁多膏,龍蝦肉鮮甜彈牙,非常新鮮🦞88蚊淨係食龍蝦都抵🤣餐廳環境以園林景觀設計🌴感覺如置身於園林之中🌳好舒服🥰因為疫情關係餐廳用白色膠板分隔開,入座客人都必需要量體溫🤒️餐廳也為客人準備了酒精搓手液,非常細心👍🏻餐廳食物的性價比超高👍🏻仲可

餐廳位於11樓,一出𨋢就見到勁易搵😻

上次食過呢個小食拼盤勁好食又可以做善事,今次當然要再叫啦😋
拼盤種類共有五種😍分別有無骨鳳爪、串燒、春卷、蝦餅、雞翼😋

無骨鳳爪酸甜適中食到好開胃😋
春卷炸到甘香鬆脆,入面仲超級多餡料😻

🦐蝦餅非常彈牙,非常鮮味👍🏻

雞翼炸到香脆可口,入面仲超級Juice🤤

餐廳環境以園林景觀設計🌴感覺如置身於園林之中🌳好舒服🥰

餐廳食物的性價比超高👍🏻仲可以做慈善💞非常有心👍🏻食物份量都好多😋非常推薦比大家🥰

2020-05-28
  • 龍蝦喇沙