2018-12-13 92 瀏覽
十二月都係holiday mood 🤭 lunch time 就去遠d食哈哈😛 一去到門口已經好多人排隊,但附近餐廳係靜到... 搞到我未食都好期待!等左一陣就入去喇,我地一行三人叫左一個鹽酥雞配千頁豆腐肉燥飯同埋兩碗紅燒牛肉麵,連餐送野飲(絕對唔係普通飲品咁簡單😍又紫薯牛奶又焦糖珍珠奶茶)野食未到,已經見到隔離枱既野食,好大份,材料好足!流哂口水... 再隔多陣,我地既野食泥喇!首先係鹽酥雞配千頁豆腐肉燥飯,好大牒!!!我真係完全食唔哂!仲有豬肉丸菜湯送埋!- 鹽酥雞: 好正,一咬落去唔會滿口油,仲有好多舊- 肉燥飯: 係撈哂成個飯都夠既份量- 千頁豆腐: 口感QQ的然後就到紅燒牛肉麵喇。一擺低,嘩,d肉同筯都好大舊!真係好真材實料!男人都會捧住個肚走!總之,好滿足!仲要,真係好平🥰絕對會返泥再食!

- 鹽酥雞: 好正,一咬落去唔會滿口油,仲有好多舊
- 肉燥飯: 係撈哂成個飯都夠既份量
- 千頁豆腐: 口感QQ的
鹽酥雞配千頁豆腐肉燥飯

紅燒牛肉麵

總之,好滿足!仲要,真係好平🥰絕對會返泥再食!
2018-12-12
鹽酥雞配千頁豆腐肉燥飯