2020-04-16 214 瀏覽
因為K11 做緊優惠,買完野有張100蚊Dinning coupon, 又見吾洗排隊,就入左去食。叫左一個原味Soufflé,一個all day breakfast 同一杯 Hotcha Latte.先黎原味Soufflé, 吾知係唔係我吾記得左,定真係縮左水,我第一個反應係點解咁細舊😑。除左細舊,仲好似吾多厚,我一度懷疑佢地俾錯左普通pancake我😂。Souffle味道普通。 跟住上all day breakfast, 嘩,個樣真係幾頹下😨,好似自己係屋企整咁,pancake味道都好一般。Hotcha Latte 味道都係一般。整體黎講我覺得無論係食物賣相、味道、同份量都係冇乜誠意,價錢又吾係平,性價比低。如果冇coupon我應該吾會再食,更加吾值得排隊。🤷‍♀️

Hotcha Latte 味道都係一般。
Soufflé
All  day  breakfast