成日都經過呢間係𝗞𝟭𝟭附近嘅西班牙菜 @om_tapas ,今次終於有機會試吓!ღ 𝗔𝗹𝗹-𝗬𝗼𝘂-𝗖𝗮𝗻-𝗘𝗮𝘁 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 $𝟮𝟵𝟴/𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻有𝟮𝟬多款𝘁𝗮𝗽𝗮𝘀揀,每人亦都可以揀一個𝗺𝗮𝗶𝗻~整體少少失望,食物質素好普通,有啲𝗺𝗲𝗻𝘂上嘅嘢都無,有啲叫完第一次就話無曬⋯性價比低🥲╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟱.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟯.𝟴/𝟭𝟬ღ 𝗠𝗮𝗶𝗻 - 𝗗𝘂𝗰𝗸 𝗖𝗼𝗻𝗳𝗶𝘁肉質都幾𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿,鹹香可口👍🏻調味較淡,同埋如果外皮香脆少少就好喇~╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳/𝟭𝟬ღ 𝗦𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱 𝗣𝗮𝗲𝗹𝗹𝗮一定要叫二人份,但整體麻麻。海鮮質素正常,蕃茄味太過重,有一種食緊蕃茄𝗿𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼嘅感覺,偏酸。不過要讚一讚份量都幾多下👍🏻╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟱.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟯.𝟴/𝟭𝟬ღ 𝗧𝗮𝗽𝗮𝘀雖然感覺上有好多種選擇,有無咩邊幾款特別出色,就係任食𝗮𝗹𝗹 𝘆𝗼𝘂 𝗰𝗮𝗻 𝗲𝗮𝘁嘅𝗾𝘂𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆,就算好食嗰啲叫咗一兩次之後又話冇晒😂比較喜歡嘅有以下呢幾款:♕ 𝗖𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗣𝗶𝗴 𝗘𝗮𝗿♕ 𝗖𝗵𝗼𝗿𝗶𝘇𝗼 𝗝𝗮

有𝟮𝟬多款𝘁𝗮𝗽𝗮𝘀揀,每人亦都可以揀一個𝗺𝗮𝗶𝗻~

ღ 𝗠𝗮𝗶𝗻 - 𝗗𝘂𝗰𝗸 𝗖𝗼𝗻𝗳𝗶𝘁
肉質都幾𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿,鹹香可口👍🏻
調味較淡,同埋如果外皮香脆少少就好喇~

ღ 𝗦𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱 𝗣𝗮𝗲𝗹𝗹𝗮
一定要叫二人份,但整體麻麻。
不過要讚一讚份量都幾多下👍🏻

ღ 𝗧𝗮𝗽𝗮𝘀
比較喜歡嘅有以下呢幾款:
♕ 𝗖𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗣𝗶𝗴 𝗘𝗮𝗿

♕ 𝗖𝗵𝗼𝗿𝗶𝘇𝗼 𝗝𝗮𝗺
♕ 𝗦𝗽𝗶𝗻𝗮𝗰𝗵 𝗖𝗿𝗼𝗾𝘂𝗲𝘁𝘁𝗲𝘀

𝗢𝗠 𝗧𝗮𝗽𝗮𝘀 @om_tapas
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_TST
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟱.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_spanish
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_midprice • $𝟯𝟯𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟲.𝟮/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ɴᴏ ✘