2020-06-16 479 瀏覽
店鋪置身在中環 Soho區,店內的裝修頗有風格的,簡直就像美國劇集內看到的餐廳一樣,感覺很復古,而且在香港也是相對少見的。雖然入來座數不算多,但卡位位置坐得蠻舒適的,有點像舊餐車的風格。而漢堡種類不算多,由於第一次食,所以揀最經典的款色。牛肉算係幾大份,但肉味不太特別,同埋可能肉汁比較多,食起上嚟都幾麻煩,而份量方面女仔食的話都略嫌細份,加餐有薯條同野飲,但要$58 價錢都唔平。同埋杯House made cola 味道有點奇怪。而cheese burger 都沒有太大分別,而薯條值得一讚既粗薯條同即炸好新鮮。整體來講食物都算不過不失,都係裝修靚都會吸引到去食,但呢個價錢可以有更好既選擇!
Classic Burger

同埋杯House made cola 味道有點奇怪。

American cheese burger