2023-10-05 92 瀏覽
依家貓貓Cafe,除咗多貓之外,都好多嘢食,而且嘢食味道都唔錯首先我叫左佢哋嘅滋味拼盤。拼盤入面有薯條、黃金雞塊、紐西蘭魚寶同炸雞翼。我真係好鍾意嗰啲小食,薯條炸得好酥脆,口感好好,尤其係薯條嘅外脆內軟嘅口感特別吸引我。黃金雞塊都好正,每一塊都好有味道。紐西蘭魚寶油炸得恰到好處,外脆裡嫩,令人回味無窮。炸雞翼亦都好好食,皮炸得香脆,肉質鮮嫩多汁。而且仲配有茄汁同蛋黃醬。另外我叫左美國嫩雞胸配蜜糖芥末醬。雞胸肉煎得好嫩滑,肉質非常嫩,每一口都好多汁。蜜糖芥末醬係一個絕配,酸甜辣香,令雞肉更加美味。底下總會有薯蓉配搭。除咗食物之外,我仲試咗佢哋嘅咖啡同梳打水。咖啡香濃,苦甜恰到好處,令我精神一振。梳打水,好適合配合小食一齊享用。要注意返呢間,每人最低消費係$100,入去之前都要消毒下雙手同埋着鞋套,而且有得買貓零食俾貓貓食😽😽