朋友黎打完switch,想食泰菜,自己無乜心水泰國餐廳,但就好想食皮蛋蝦餅,就睇相片搵間有皮蛋蝦餅,價錢又平既。呢間野開左咁耐我都未試過,疫症關係晚飯時間得一枱客,入去要量體溫,有膠袋俾我地包口罩。我地叫左椰菜苗,青木瓜沙律,皮蛋蝦餅,串燒拼盤,芒果糯米飯!每樣平均幾十蚊一碟,大大碟,非常之抵食!椰菜苗鑊氣夠,又爽口又香,份量多!青木瓜沙律整得好泰國,有蝦乾好咸香。皮蛋蝦餅好夠脆同彈牙,好鮮味,朋友們未食過呢樣野,覺得好好食,話會推薦朋友過黎。串燒拼盤,豬牛雞各兩串,份量都多,燒得好好,個沙嗲醬好好味😋極推薦呢個芒果糯米飯,$42蚊應該係全元朗最貼地,而且最好食,個飯係好白兩溝,熱辣辣,整得又靚,芒果又甜!正!真心推!每碟都好靚,隨手影賣相已經好吸引,而且香噴噴!會再光顧!

每樣平均幾十蚊一碟,大大碟,非常之抵食!

椰菜苗鑊氣夠,又爽口又香,份量多!

青木瓜沙律整得好泰國,有蝦乾好咸香。

正!真心推!
每碟都好靚,隨手影賣相已經好吸引,而且香噴噴!
會再光顧!
椰菜苗