freshtea by happylemon 🥤@freshtea.hk📍土瓜灣新碼頭街38號翔龍灣廣場地下G35號舖夏日炎炎🔥好需要飲返杯冰凍飲品🥤消消暑🧊~去左@freshtea.hk買返2杯飲品。金桔熱情果晶鑽梳打 用上酸甜熱情果😋配上獨特甜酸味金桔🍊酸酸甜甜~好開胃加上氣泡梳打~同口感Q彈晶鑽+ 果凍(另外)~好飲。爆粒晶鑽繽紛鮮果紅茶 獨創粒粒鮮檸果肉🍋配上多款新鮮雜果🍎茶底清香~水果鮮甜~我另加乳酪芝士🧀️同布甸🍮味道好夾~感覺似食緊甜品😆非常滿足💯😋又好味#freshteabyhappylemon #happylemon #freshteahk #檸檬仔 #熱情果 #passionfruit #新飲品上市 #金桔 #土瓜灣#freshtea #apm #手搖茶 #紅寶石洛神花系列 #洛神花 #紅寶石 #茶類飲品 #foodies #foodlover #hkfoodies #觀塘 #觀塘美食#手搖店 #洛神花 #烏龍茶 #茶飲店

📍土瓜灣新碼頭街38號翔龍灣廣場地下G35號舖

夏日炎炎🔥好需要飲返杯冰凍飲品🥤
消消暑🧊~去左@freshtea.hk買返2杯飲品

。金桔熱情果晶鑽梳打
用上酸甜熱情果😋配上獨特甜酸味金桔🍊
酸酸甜甜~好開胃加上氣泡梳打~
同口感Q彈晶鑽+ 果凍(另外)~好飲

。爆粒晶鑽繽紛鮮果紅茶
獨創粒粒鮮檸果肉🍋配上多款新鮮雜果🍎
茶底清香~水果鮮甜~
我另加乳酪芝士🧀️同布甸🍮
味道好夾~感覺似食緊甜品😆