餐廳: 華星冰室 (克街)
資訊:

2019-03-26 833 瀏覽
又一間傳統冰室 😋 呢間真係長期都好多人,次次黎都要排隊嘅。好睇條隊郁得快,好快就有得坐 啲侍應都好有禮貌,好保持店舖清潔。咁岩見到有對大陸夫婦帶埋個bb,換完片仲唔扔,店員都好好咁清潔完先再俾其他人用,唔會求求其其 👍 不過呢pair 人真係好無公德心 講返嘢食先,呢到啲嘢食好多都係用明星黎命名,係咪因為佢地食過? 定係佢地有份suggest 咁整呢? 不過點都好,我覺得個校長多士幾好食喎... 上面係芝士同埋黑松露黎架,好特別 😋呢到個絲襪奶茶好濃,好滑,唔怪得之咁多人黎,必飲呀!

呢到個絲襪奶茶好濃,好滑,唔怪得之咁多人黎,必飲呀!
叉燒通粉
深海潛艇