2023-12-08 33 瀏覽
以下價錢須+1******************************🥢Classic Nachos with Vanilla Milkshake $94🥢Waffle with Mint chocolate Milkshake $94呢個Snacks cup係飲品上面套住1兜小食上次黎見到menu已經覺得好吸引可惜嗰次食dinner食完已經冇時間買黎邊行邊chill下今次食完lunch 唔理三七廿十一即嗌🤣拎住呢兩杯出去散步唔係講笑回頭率真係100%😎而且唔好以為係gimmick嘢就睇得唔食得小食同milkshake都超正🥹Nachos好濃味 啱哂重口味人士窩夫外脆內鬆軟Milkshake質感超驚喜 唔會太杰撻撻香奶味得黎好解渴✨不枉費我地每杯加$36轉飲品做奶昔🥳以後去西貢就算唔dine inside都會encore snacks cup🤤***講返lunch😂👇🏻👇🏻👇🏻🥢Beef Brisket Taco $138餡料好豐富有牛肉 腰豆 燈籠椒 蕃茄仔 各種菜配上青檸汁&蜜糖是拉差醬酸酸甜甜清新開胃🤤餡料滿到拎起就瀉為左唔跌到周圍都係 只好唔顧儀態一啖吞🤭***🥢Smoke
以下價錢須+1
酸酸甜甜清新開胃🤤
餡料滿到拎起就瀉
為左唔跌到周圍都係 只好唔顧儀態一啖吞🤭
***
🥢Smokey Baby Back Ribs (Half) $229
呢度嘅半份同出面西餐廳嘅份量差唔多🥳
配上無花果醬中和油膩感
100分配搭!
Snacks  Cup
Beef Brisket Taco
Smokey Baby Back Ribs (Half)
Le Foie Gras Burger
Snacks  Cup
Beef Brisket Taco
Smokey Baby Back Ribs (Half)
Le Foie Gras Burger
  • le foie gras burger