2020-06-18 84 瀏覽
今日有AL,去咗中環行街。 行到又熱又攰, 經過威靈頓街見到一間鋪係食crêpe, 因為宜家唔係太多店舖有好食嘅crêpe 所以入去試試! D座位都不多,但系都坐得幾舒服,下午茶時間的確好多人,好彩我們有唔使等好耐就已經有位😀真係有驚喜!d crepe 好多選擇,有甜有咸嘅。今日下午茶淨係想食甜點,所以選擇咗個必食嘅 Butterscotch Apple crumble crepe. 個portion 超大份 都幾抵食又好味 😋另外叫左個 Fresh strawberry and banana crepe,再加雪糕和黑朱古力漿,無得頂! 佢有個幾特別嘅漿叫Ruby chocolate紅寶石朱古力,今次無試到,下次一定會試吓而飲品都唔差嘅 佢都有好多選擇。我們就點左Creamsicle 同 Mojito, 兩杯都好好飲!好清新清涼!餐廳啲服務都幾好,下次會再嚟食個下午茶,試下其它味的crepe!

Butterscotch Apple Crumble

2020-06-15
下午茶
Butterscotch Apple Crumble
  • Freshstrawberryandbananacrepe
  • ButterscotchAppleCrumble