餐廳: Amplifier Restaurant (積福街)
資訊:

2019-04-02 342 瀏覽
蒜蓉包名不虛傳,焗得香脆係基本,最出色係上面既蒜蓉醬,未食過咁好食既蒜蓉包另外,餐湯都好飲羊膝係個意外驚喜,肉同醬汁好夾,好少食到咁好味既羊膝好多人係openrice推薦醬燒豬肋骨,但食落感覺有點伏。肉身好硬,醬汁唔夠惹味,口感一般。一定無下次跟餐送埋甜品,呢個chocolate mousse都幾好食,好滑晚市兩個人叫兩份主食(羊膝同醬燒豬肋骨),每人加五十蚊跟餐就包餐湯、蒜蓉包、甜品同餐飲,埋單$480。如果醬燒豬肋骨都係好味既話就抵食啦!

另外,餐湯都好飲

蒜蓉包

羊膝係個意外驚喜,肉同醬汁好夾,好少食到咁好味既羊膝

羊膝

醬燒豬肋骨