2020-09-06 53 瀏覽
今日同男朋友行完朗豪坊,就去左朗晴坊覓食。呢間以足球阿仙奴做主題,球迷不妨黎朝聖下。晚市提供套餐,包是日精選沙律、是日餐湯及蒜香牛油法包、主菜、餐飲,好抵。主菜揀左脆炸流心低卡芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳同美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝。沙律用透明罐裝住,附有黑醋汁俾你自己落,新鮮開胃。甘筍湯,味道濃郁清甜。蒜香牛油法包外脆內軟,好好食。脆炸流心低卡芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳大大塊,外層香脆,中間夾住芝士,一切芝士流晒出黎,好邪惡。美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝既肉眼厚身,但比較韌。鵝肝肥美,好岩慢慢品嚐。惠顧套餐可以以六折享用自家甜甜品一份,我叫左梳乎厘班戟$47。好有驚喜,班戟鬆軟,入口即溶,唔係齋食空氣,配曲奇雪糕食,超滿足,一定要食!餐飲叫左凍檸茶同熱咖啡。
今日同男朋友行完朗豪坊,就去左朗晴坊覓食。
呢間以足球阿仙奴做主題,球迷不妨黎朝聖下。
沙律用透明罐裝住,附有黑醋汁俾你自己落,新鮮開胃。
沙律
甘筍湯,味道濃郁清甜。
蒜香牛油法包外脆內軟,好好食。
蒜香牛油法包&甘筍湯
美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝
梳乎厘班戟
餐飲叫左凍檸茶同熱咖啡。
2020-09-06
蒜香牛油法包&甘筍湯