2023-02-13 39 瀏覽
見到網上有人打卡一個吸睛棉花糖窩夫甜品 今晚一於去試吓呢一間高人氣西班牙餐廳🥰 卡位大大張坐得好舒服👍🏻由於甜品好大份 所以我哋另外只係叫左一個一人餐同小食😆 套餐有餐湯 小食 主菜同飲品🥰 小食係芝士多士 沙律🥗 主菜我哋就試左羊架配牛臉頰😋 牛臉頰好腍好入味👍🏻 羊架濃味 岩哂羊羊愛好者😆 飲品仲可以揀水果茶 好多水果好足料👍🏻另外小食不妨揀呢個黑松露薯條 非常大份量 薯條熱辣辣炸起 粗身又夠香脆😋 點埋黑松露沙律醬冇得輸🤫重頭戲就係甜品 揀咗原份重口味朱古力窩夫🧇 注意某啲口味嘅窩夫係要叫原份先會有棉花糖㗎😆 果然不愧為重量級 成個甜品有上半身咁高咁大份😂 窩夫上面有一大片棉花糖 打卡真係一流☁️ 入面有大量窩夫 朱古力蛋糕 Oreo等等 窩夫香脆 味道唔會太甜 同朋友聚會一齊叫就啱晒🌟