招聘中
最高可達 $18,800
月薪 (面議)
2019-03-28 87 瀏覽
今日放工一班同事講起想食下好野 就一齊去左意粉狂熱試試佢環境坐得幾舒服 唔會話好濟迫 坐底見到枱面抺得都幾乾淨 知道我地唔夠位仲加多張枱比我地放野食 認真貼心😍特濃南瓜粟米忌廉湯濃濃的南瓜味 口感幾滑 馬上醒胃🎃法式洋蔥湯實而不華 很濃洋蔥味 配合芝士加麵包對味覺有新衝擊🙀 同事飲到停唔到手🤣意式薄切三文魚芝士忌廉卷芝士頗滑 三文魚加芝士這個組合不錯 不會令芝士太膩 一啖食哂 芝味大爆發鮭魚沙律 雞肉沙律份量十足👍🏿👍🏿 生菜質素不差蒜香白酒蜆意粉蒜香十分惹味 不停添食😋 蜆無沙 抵讚!黃金芝士四重pizza十分有驚喜 個蜜糖醬幫呢個pizza昇華至另一個層次🥰 黑松露mac and cheese煙肉超好食 個底汁都整得creamy 唔錯!西冷牛扒重頭戲 叫了medium rare 肉汁澎湃 好嫩 配合醬汁仲將牛味更進一步帶哂出來🤤 仲有薯角食 加埋茄汁又係一絕 份量絕對超級大滿足!甜品朱古力蛋糕蛋糕幾軟熟 配合新鮮士多啤梨感覺 完美配搭 清新可口🥳飲品水果茶水果配搭得幾新穎 唔係太甜 味道啱啱好 消滯解渴做齊哂👍🏿
今日放工一班同事講起想食下好野 就一齊去左意粉狂熱試試佢

鮭魚沙律 雞肉沙律
份量十足👍🏿👍🏿 生菜質素不差
蒜香白酒蜆意粉

蒜香白酒蜆意粉
蒜香十分惹味 不停添食😋 蜆無沙 抵讚!
黃金芝士四重pizza

黃金芝士四重pizza
十分有驚喜 個蜜糖醬幫呢個pizza昇華至另一個層次🥰
黑松露mac and cheese

黑松露mac and cheese
煙肉超好食 個底汁都整得creamy 唔錯!
西冷牛扒

西冷牛扒