.東涌諾富特東薈城酒店裡面間西餐廳Olea最近推出左個斧頭牛扒套餐!超抵食唔洗1千就可以食到大大塊斧頭扒,牛肉味超濃,雖然咁大塊咁厚但一d都唔會鞋,肉質有彈性🤤 都算係我食過最好食嘅斧頭扒😍個餐2個人食會食唔哂😂😂 最好嘅就4個人去叫一個餐再散叫少少小食😂另外佢送嘅餐前餐包都好好食😋 個包上台仲暖架,好軟熟,仲可以添加🤪🎏斧頭牛扒套餐 ($988 /set)斧頭牛肉眼扒除左塊扒仲會包一d配菜:烤車厘茄烤原個大蒜炸法式幼薯條美式芝士口通粉沙律食牛扒點少得配上紅酒呢,佢地有個無限任飲紅酒🍷鍾意飲酒嘅朋友記得唔好錯過喇Free-Flow of 葡萄美酒($138 / person)🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏Olea (東涌)東涌文東路51號諾富特東薈城酒店大堂#hkfoodieslife🎏 #hkfoodieslife東涌🎏 #hkig #hkfood #steak #wine #東涌美食 #斧頭扒 #牛扒 #薯條 #聖誕推介 #紅酒
🎏斧頭牛扒套餐 ($988 /set)

斧頭牛肉眼扒
除左塊扒仲會包一d配菜:
烤車厘茄
烤原個大蒜
炸法式幼薯條
美式芝士口通粉
沙律

🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏
Olea (東涌)
東涌文東路51號諾富特東薈城酒店大堂