2019-06-19 147 瀏覽
心血來潮事件簿(30)🤤今日成功「強逼」朋友黎到依區到食野😀見到其他人都對依間餐廳讚不絕口,就決定黎依到試下😉不過依間餐廳都真係比較遠,係D咁熱嘅天氣行,真係留左唔少汗💦見到餐牌都有唔少選擇,真係好難揀🤦🏻‍♂️本尊同朋友先叫左個黑松露野菌天使麵😎份量同價錢都可以接受,個汁都麵都配合得好好,帶出左松露嘅味道👍之後本尊同朋友都叫左個Noc Noc摩天輪,裏面有炸魚條,芝士條,薯條,魷魚圈同菜😛當中仲有汁做伴👍份量方面好夠,但係價錢就略貴,不過道菜都幾有特色,有摩天輪做盤😎當中本尊覺得最好食就係芝士條同菜👍菜有酸酸甜甜嘅汁都伴,本尊覺得同菜好夾🤩都俾人有好開胃嘅感覺🤤反而薯條較鹹,食完個口會較乾🤔之後就黎左凱薩沙律😃整體黎講唔錯,同出面食開嘅差唔多,可惜價錢有少少貴🤔然後就黎左個美國安格斯西冷扒,本尊同朋友就要左五成熟,整體都唔錯,亦都帶出當中肉味,份量都好足以同朋友分享👍價錢方面合理,都可以同朋友一試👍最後就黎左油封鴨腿燒汁意大利飯😎個意大利飯真係好好食🤩鴨腿整得好好,肉嫩,都好帶出同松露,鍾意食得較鹹嘅朋友可以試下👍飯方面都整得唔錯😝雖然餐廳整體菜式嘅價錢都比較貴,但本尊覺得當中都有好多
心血來潮事件簿(30)🤤

見到餐牌都有唔少選擇,真係好難揀🤦🏻‍♂️

黑松露雜菌天使麵

Noc  Noxc  摩天輪

煙三文魚凱薩沙律

美國安格斯西冷扒(五成熟)

油封鴨腿燒汁意大利飯

雖然餐廳整體菜式嘅價錢都比較貴,但本尊覺得當中都有好多值得一試嘅野,得閒都可以同朋友黎試下🤓今日介紹到依到,之後有時間再同大家發掘香港好西😺多啦😺😺
2019-06-18
黑松露雜菌天使麵
Noc  Noxc  摩天輪
美國安格斯西冷扒(五成熟)
油封鴨腿燒汁意大利飯