2018-12-23 263 瀏覽
好多年前在觀塘食過古今二,是比朋友拉去的,本身不太感興趣,但試過一次就令我改觀,確實不錯,壽司卷物十分岀色呢.事隔幾年,又再有人提議黎銅鑼灣的分店,我當然答應啦,很掛住他們家的卷物呢!但今次就冇食好多壽司,反而食左其他不同的,亦十分不錯呢,價錢又不太貴,食日本嘢又多一個去處!..銅鑼灣依間裝修十分舒服,以木為主的和風設計,掂啦!晚上七點去到,訂左枱,但本身餐廳不太多人,同朋友食飯傾計都好舒服..沙律正常,主要有蝦,有沙律菜,玉子,沒有甚麼不好,份量夠三個人每人食小小.芝士魚餅係依度既招牌小食,真係不錯,夠熱,煎炸得剛好,口感又好好,入面既芝士又好香唔會太少,鐘意芝士既人一定會愛上呢!.炮菜辣雞翼,雞翼有小小炸過頭,但入面都有肉汁的,咸度適中,不過頗貼心是剪做單邊雞翼,食得方便.黎到我既favourite!紅粉佳人!賣相一流之外仲有好豐富既口感呀,上面舖左三文魚子加三文魚沙律,外層又包左粉紅色既薄皮,十分賞心悅目呢,食落去就係十分滿足就對了!.另外依個鰻魚pizza就幾特別,下面個底原來係炸飯底,幾好口感,又有創意!.食左咁多個嘢都冇乜湯,就叫多個壽喜燒,職員會幫你整,壽司燒個湯都整得幾

地中海沙律

芝士魚餅

泡菜辣味雞翼

紅粉佳人

鰻魚Pizza

食左咁多個嘢都冇乜湯,就叫多個壽喜燒,職員會幫你整,壽司燒個湯都整得幾正宗(感覺上哈哈),食定個胃暖笠笠,正呀!

牛肉壽喜燒

Overall黎講,服務不錯,環境又舒服,主要係比較安靜所以食得自在,中等價位,可encore

芝士魚餅
泡菜辣味雞翼