Book咗呢間同朋友食生日飯,之前一路都係我個list入邊,終於有機會試到啦。喺地鐵站行過嚟都要一段路,餐廳佈滿復古裝修,book左位就有私隱度高啲嘅靠邊二人枱。✨✨叫左skirt burger,闊條麵,雞翼同Tiramisu。Skirt burger第一次食覺得好新奇,係芝士裙邊嘅burger。芝士好脆,可以搣出嚟一塊塊食,漢堡咬落肉汁香濃,煎得恰到好處,薯條都炸得香脆;闊條麵的麵條都屬於al dente口感,相當掛汁;雞翼有驚喜,點辣汁食更加過癮;另外最期待嘅tiramisu唔會太甜,有一杯仔espresso可以倒落去食,好好食,果然名不虛傳~下次會再黎!
✨✨
2023-08-12
  • Oldish  tiramisu
  • Oldish Four Cheese Beef Burger