2019-07-18 106 瀏覽
之前食過一次,係吉列牛放上鐵板燒,嗰時覺得麻麻地,本身今日book咗間串燒,去到竟然有部份地方維修緊,我問店員幾時開,佢又話唔知,所以喺同一條街搵野食,結果最後揀呢間好好飲啊~酸酸地,亦都好甜,出邊街上真係熱辣辣被火燒咁,上飲品上得好快口感好得意,以為食緊芝士通粉,之後即刻問店員,店員幫我地問廚房🤣👍🏻原來係芝士包住蟹柳肉,所以令到口感煙韌,蟹柳肉我就食唔出,以為係一舊粉團呢個涮涮鍋真係好味到不得了😍和牛軟身,油分充足,食落口個感覺好夢幻,估唔到咁好食,仲有菜豆腐冬菇...食完牛肉再食菜,冇咁油膩,夾得好好,十分推薦肉唔好食,食唔到啲乜嘢牛味,如果有多少少豉油同飯一齊食會好D,咁就唔洗牛又冇味飯又冇味幾好食~明太子唔會過鹹,提提大家,黎到要即刻食,因為熱食更加好味,雞翼唔熱味道已經差啲燒到好乾,口感差,味道差味道好食,唔會乾到好似牙籤,有肉汁,一邊飲酒一邊食一流普普通通冇咩特別燒到好似蟹腳乾咁,我唔鍾意食,我以為蟹肉會好鬆軟食物仲有好大嘅進步空間!!不過為咗和牛涮涮鍋我會再嚟
蜜桃乳酸梳打

芝士松葉蟹蓋

和牛涮涮鍋

炙燒慢煮和牛丼(小)

明太子手羽燒

熊本黑毛和牛串

燒到好乾,口感差,味道差
河豚乾

味道好食,唔會乾到好似牙籤,有肉汁,一邊飲酒一邊食
一流
燒多春魚

普普通通冇咩特別

燒鱈場蟹腳

燒到好似蟹腳乾咁,我唔鍾意食,我以為蟹肉會好鬆軟

食物仲有好大嘅進步空間!!不過為咗和牛涮涮鍋
我會再嚟