💰總消費: $301/2人(有加一)・ 藝術打印咖啡🌌 ($88)呢款咖啡可以揀你想打印嘅相上去,不過我見menu張相咁靚🤤我就唔揀啦,就要預設嗰張相。當杯咖啡到嗰陣☕️我叫左出聲: 好靚啊😍😍個店員聽到都呆一呆😂😂😂呢杯咖啡真係好靚,面頭係一幅藍色油畫🌌好適合打卡📸不過飲完之後會整到個嘴有藍色😂😂 it’s fine~ 個咖啡係即磨嘅,香濃淳滑💕・ 閃耀咖啡冰球🪩 ($88)見呢款咖啡有4杯嘢,覺得好特別,估唔到杯咖啡都有喺Lab做實驗嘅感覺👩‍🔬🧪黑色嗰杯係齋啡、紅色嗰杯應該係西柚汁🍹(亂估🙈個味似)、白色嗰杯有氣嘅(分唔到係咩🥲🥲可能係soda water)、仲有一粒板球咁大粒冰🏏️。實驗開始: 將所有野放一半落粒冰度🧊,得左🤪個西柚味較酸蓋過左咖啡味🥹 即使如此,佢都俾咗一個好好嘅咖啡體驗我,又有得玩又有得打卡💕💕🤤🤤✨・ 意式提拉米蘇🍰 ($78) 生日decoration +$20 朋友生日🎂,請佢食件cake先✨問咗店員剩係得呢一款蛋糕可以加 decoration ,咁就佢啦😍果然,出自呢間Cafe手嘅嘢都好靚、好啱打卡💯佢嘅蛋糕好好食,唔會太甜,口感有少少食緊泡泡🫧好夢幻🦄
💰總消費: $301/2人(有加一)

・ 藝術打印咖啡🌌 ($88)

・ 閃耀咖啡冰球🪩 ($88)

朋友生日🎂,請佢食件cake先✨問咗店員剩係得呢一款蛋糕可以加 decoration ,咁就佢啦😍果然,出自呢間Cafe手嘅嘢都好靚、好啱打卡💯佢嘅蛋糕好好食,唔會太甜,口感有少少食緊泡泡🫧好夢幻🦄有冇發現佢嘅裝飾好細心🤤 $20係值得加嘅,有花瓣🌷、棉花糖、朱古力醬🍫、糖霜🍬、蠟燭🕯睇得出好用心整💕💕心意100分😍💯

・ 環境🏡
最加分就係個整體環境🥰🥰枱櫈設計特別,燈飾閃令令🪩有種高級感,就像身在高級晏會所💃🕺店內有書櫃,拎住杯咖啡好啱打卡🤤🤤店外裝修都好靚!好似有一格格窗口咁樣🪟好特別😍唔講都唔知原來係一間咖啡店🥰🥰🥰

總體評分: 8/10⭐️