2020-07-14 504 瀏覽
依間走文青路線既荳子,已經食過好幾次,佢地既口碑一直都非常好,我特別鍾意食佢地既甜品,好食又好花心思,味覺同視覺都好享受,見到佢menu有Oreo麻糬流心吐司,Oreo同麻糬都係我至愛,仲要係流心既,即刻心心眼見唔係太多人就入左去.Oreo麻糬流心吐司 💰$49 鍾意食Oreo既話,依款真係整得好好食,真係好驚喜,值得一試.吐司口感好香脆,切開吐司內餡會湧出流心醬,吐司加埋流心醬仲係暖暖地一齊食真係一流. 抹茶白朱古力流心蛋糕,抹茶雪糕 💰$88呢個黑色盒子真係好招牌,盒子上面有幾款很精美既抹茶甜品,加上有乾冰噴著煙,真係無得輸.整體黎講,除左個心太軟既流心醬內餡甜左少少之外,其餘都係💯分,精美又夠濃既抹茶味,抹茶怪既話,要去試下呢個.
見唔係太多人就入左去.

Oreo麻糬流心吐司 💰$49

Oreo麻糬流心吐司